Ultima Online

 ::  :: View next topic :: View previous topic :: 
Post new topicReply to topic
 
 Jump to:   
Display posts from previous:      

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 24 Jan 2013, 2:59
Arcane
Joined: 24 Jan 2013
Posts: 7
Novato

i cant get razor to work with WoD how do i do this?
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 25 Jan 2013, 3:49
Kharpatos
Joined: 11 Feb 2006
Posts: 382
Habitual
Habitual

I am sorry but razon is not able to use it in this server, is one of these programs which is forbidden, if you use it the Wod client will detect you and you will be banned, you can have a look in the Wikiwod about the programs we have available

_________________
Image
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 26 Jan 2013, 23:25
Arcane
Joined: 24 Jan 2013
Posts: 7
Novato

im using the macro options that wod has to offer now i didnt know you had them. but the wikiwod is all in spanish and im english. im in need of a mining script but i cant make my own cause i dont know how to script lol
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 27 Jan 2013, 0:35
Aenil
Joined: 30 Dec 2012
Posts: 21
Novato

What kind of mining script you need? Its really easy to make i dont have one on me but this is how your supose to do it:

First get alot of iron ore and place it in bank or smelt it right away 1 by 1 on a forge. This was the script i used to separate ore from the stack 1 by 1 then smelt it 1 by 1.

DRAG 371 283
TXT 1
DROP 389 319
wait 200
DLC 397 337

First you must place the big stack of iron ore on the ground in a house then you drag and drop it from the ground to your backpack. The drag x y is the emplacement on the ground. TXT 1 mean you want to drag 1 from the stack. Then drop it in your backpack position. You will have to change this X Y since my screen resolution is not same as your and they are not positioned same way. I needed about 10-20k iron ore so its not that much to get and you can mine safely in the newbie mine then bank or smelt the iron ore directly there.

Now if you just want an automated script to walk around a mine you gotta make it. For a straight line script that would look like this:

key [F3] (LastObject, your pickaxe)
wait 400
lc 385 321 (Left click under you on the ground)
wait 9000 (wait for mining...)
walk ne (walk north east then rince repeat)
wait 600


Hope that help Smile
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 27 Jan 2013, 0:58
Arcane
Joined: 24 Jan 2013
Posts: 7
Novato

yeah just a walk and mine thing Smile so if i just copy n paste that and change the x and y accordingly it should work? how will i get it to mine the whole tile before moving on? sorry aabout the questions scripting just confuses me lol
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 27 Jan 2013, 7:18
Aenil
Joined: 30 Dec 2012
Posts: 21
Novato

well if u think in 3 shot u can mine the whole case then:

repeat 3
key [F3] (LastObject, your pickaxe)
wait 400
lc 385 321 (Left click under you on the ground)
wait 9000 (wait for mining...)
end repeat

walk ne (walk north east then rince repeat)
wait 600
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 27 Jan 2013, 7:19
Aenil
Joined: 30 Dec 2012
Posts: 21
Novato

btw this is with Eenas and will only walk in a straight line (north east)
And to get it to work you also have to remove the text and parenthesis! Wink
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 27 Jan 2013, 17:00
Arcane
Joined: 24 Jan 2013
Posts: 7
Novato

thank you this works Smile finally im not doing it manually Very Happy
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 29 Jan 2013, 1:37
Arcane
Joined: 24 Jan 2013
Posts: 7
Novato

whats the best way to gain magery? ive done poisen up to 70. ive heared that teleport is good up to 100? is this true?
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 05 Feb 2013, 17:37
Belthazor
Joined: 27 Jul 2003
Posts: 12772
Administrador
Administrador

Poison is a good spell to raise magery up to 100.

Maybe teleport is quicker, but poison uses only one magic reagent.
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private messageSend e-mail

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 06 Mar 2013, 17:42
Draggor
Joined: 05 Mar 2013
Posts: 18
Novato

Hail,

Am new in here and could use some help in macroing...

I wanted to train my Magery via the following macro in Eenas :


key [F12]
castspell poison
wait 50
targetself
wait 100
useskill meditation

Sadly, lane 2 stops with an error and I can't find out the correct spelling...

A Tutorial on those Macro Tools (and its commands) would be more than welcome (nothing on wikiwod) !!

Thanks for help.
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 08 Mar 2013, 13:23
Furious-Bl@de
Joined: 07 Jan 2004
Posts: 1487
Sheriff Wops!
Sheriff Wops!

Hi Draggor!

I'm going to try to help you, let's see...


You must difference the two meanings that "Macro" has:

First, we have the Macro ingame, that is we can say a "HotKey" to do actions with your character. You must go to the options menu in your paperdoll (double click your character) and then go to the "Macros" tab (second last at the left side). There you assign one key to an action you choose, for example for your macro:

"F1"

CastSpell - Poison
WaitForTarget
TargetSelf

All that in the same key, then you click Apply and Accept

You do the same with Meditation:

"F2"

UseSkill - Meditattion

Once you got your macros ingame done, we can go to the macroing program


The second meaning of "Macro" is the script you do for a macroing program to do a series of actions that your character will do ingame.

The macro you want to do would be like this:


Key [F1] //Key that you have assigned ingame for Poison//
wait 2000

repeat 3
Key [F2] // Key that you have assigned ingame for Meditation//
wait 2000
end repeat

With this macro you cast the spell poison and then you repeat 3 times using the Meditation skill, the waits you can change them if you want and the times you want to repeat the meditation.

Another way is casting many times depending your mana, the spell poison until you dont have mana and then meditate and wait the seconds you need until you are full of mana again, the example could be like this:

repeat 12
Key [F1]
wait 2000
end repeat

repeat 3
Key [F2]
wait 2000
end repeat

wait 60000 // Here you put the time you need to full up your mana //


I hope that my explanation can help you a little bit and you can raise properly your magery skill Wink

Greets!!

_________________
Image
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

how do i get razor to work with WoD?
Author
PostPosted: 11 Mar 2013, 9:23
Draggor
Joined: 05 Mar 2013
Posts: 18
Novato

Thanks for explanations,

Much clearer now ! Mr. Green

And I guess will help all new comers.
Reply with quoteBack to top
View user's profileSend private message

 ::  :: View next topic :: View previous topic :: 
Post new topicReply to topic
 
 Jump to:   
Display posts from previous: